Over RE-SPONS

De expert in onder- en bovengrondse kunststof leidingsystemen

RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. is de allround kunststofspecialist die een totaal pakket aan producten en diensten levert. De bijna 30 jaar kennis en ervaring, maakt RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. tot de allround kunststoftechniek specialist voor de Industrie, Infra en Installatietechniek.

 

RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. heeft een zeer ruim aanbod artikelen omvattend buizen en fittingen. RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. is voorraadhouder, distributeur van kunststof halffabricaten op Europees niveau en vormt een belangrijke schakel. De producten uit Poly Etyleen variëren van leidingen, hulpstukken, fittingen en elektro las hulpstukken.

 

RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. kan ook zorgen voor een volledige project ondersteuning. Het marktgebied varieert van de petro chemische industrie tot de bouwbranche. Deze markten worden specifiek benaderd met elk hun behoeften en kwaliteit niveau. Ervaring en kennis over kunststoffen variërend van PVC tot HDPE Leidingsystemen. Deze pijlers maken het mogelijk dat RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. als geen ander snel en zorgvuldig aan vrijwel elke marktvraag kan voldoen.

shutterstock_57277258
shutterstock_78996031

Services

RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. levert klant specifieke producten “eventueel” vanaf engineering t/m volledige installatie voor onder andere de volgende toepassingsgebieden:

  • Chemische Industrie
  • Waterbehandeling
  • Voedingsmiddelen Industrie
  • Agrarische Sector
  • Proces Industrie
  • Afvalwaterbehandeling
  • Infrabranche

Klanten van RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. kunnen steeds rekenen op de uitgebreide kennis, ervaring en ondersteuning in projecten. Zij waarderen onze professionele aanpak oplossingsgericht denken soepele service met korte levertijden.

 

We zorgen dat we niet enkel een leverancier zijn maar ook pro actief meedenken met de klanten.

 

Oplossing en resultaat gericht.

Missie

Klanten naar tevredenheid bedienen zodat er wederzijds vertrouwen ontstaat en leidt tot een langdurige samenwerking.

Visie

Een team van specialisten vormen op hun eigen vakgebied zowel in productie, kwaliteit, flexibiliteit en commercieel hun kennis en ervaring en no-nonsense mentaliteit bij wat RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. naar een hoger niveau brengt.

Kwaliteit

RE-SPONS Kunststoftechniek B.V. besteedt voortdurend aandacht aan het optimaliseren van de kwaliteit van producten en diensten. Dit kwaliteitsstreven heeft een officiële status in de vorm van verschillende certificaten. Deze internationaal erkende normen geeft afnemers en leveranciers niet alleen een duidelijk beeld over de kwaliteit van de producten en diensten, het betekent bovendien een kwaliteitsgarantie van de organisatie op zich.